Muizengif kopen

Muizengif kopen

Muizengif 

Muizen vangen is mogelijk met muizenvergif en muizenkorrels. In zowel muizengif als muizenkorrels zit het stofje anticoagulantia. Deze stof verdunt het bloed van de muis. Hierdoor zal de muis sterven aan inwendige bloedingen. Er is een verminderde bloedtoevoer naar de hersenen, waardoor zij waarschijnlijk nauwelijks stress hebben. Muizen moeten gedurende enkele dagen eten van het muizengif om effectief te worden. Het gif is pas na enkele dagen dodelijk.

Muizengif kopen?

Muizengif is bedoeld is om de muizen te doden. Muizengif werkt volgens dezelfde principes. Het gaat om multidosis middelen op basis van anticoagulantia. Muizengif kopen? Wij adviseren u, als u muizenkorrels wilt inzetten om muizen te bestrijden, regelmatig te veranderen van werkzame stof. Zo voorkomt u dat muizen resistent worden tegen een bepaalde werkzame stof.

Weergegeven:
Sorteren op:

Luxan Brodilux Graan tegen muizen in huis 2x25 gr

Brodilux is een lokaaskorrel in een voorgevuld zakje tegen huismuizen. Dit nieuwe gif is gemaakt op ..

€ 5,50 Excl. BTW: € 4,55

Muskil Excellent Graan Muis 50 gram (2x25g) 10-14 dagen

Muskil Excellent Graan Muis 50 gram (2x25g)

Muskil Excellent Graan Er is geen ontkomen meer aan! Muskil Excellent Graan is een nieuwe form..

€ 11,65 Excl. BTW: € 11,65

Sticker "Vergif" 10 stuks

Waarschuwingssticker met tekst: Attentie VERGIF voorzichtig!Buiten bereik  van kinderen en huis..

€ 2,00 Excl. BTW: € 1,65


Aas Schuwheid bij muizen

Wilt u muizengif kopen? Probeer dan eerst één soort. Muizen leggen het verband tussen het lokmiddel met muizengif en de direct optredende vergiftigingsverschijnselen. Zij zijn aas schuw. De overgebleven muizen eten niet meer van het bestrijdingsmiddel.


Beste muizengif streng verboden. 

Voordeel van acuut werkende ongediertebestrijdingsmiddelen is dat ze snel werken waardoor langdurig voederen overbodig is. Deze middelen zijn echter ook zeer wreed. Dat soort muizengif kopen is daarom niet meer mogelijk en sinds ongeveer 1960 verboden.


Multidosismiddelen: duurzaam, effectief en meer diervriendelijk

Als u overweegt om muizengif te kopen dient u rekening te houden met de eetgewoontes van muizen. Door hun eetgewoonten zijn muizen soms moeilijker met gif te doden. Ze eten kleine porties, wachten even, en eten pas verder als ze niet meteen ziek worden. Multidosis muizengif werkt niet direct. Muizen moeten vaker van de muizenkorrels eten. Pas enige tijd later gaan ze dood, als ze voldoende van het gif hebben opgenomen. Dat is na vier tot veertien dagen. Opvallend is dat ze gewoon blijven doorgaan met eten zonder dat ze zichtbaar last hebben van het muizengif. 


Principe achter het muizengif

Alle multidosis middelen tegen muizen, zijn middelen die de bloedstolling van het bloed tegengaan. Bij het sterven vertonen muizen weinig tekenen van stress. De kadavers drogen van binnenuit op; ze rotten dus niet en gaan niet stinken.


Muizen hebben voldoende lokvoer nodig

Muizen moeten gedurende enkele dagen van het muizengif eten om het stollingsvermogen van het bloed te ontregelen. Indien ze onvoldoende van het gif opnemen, zal het stollingsvermogen zich onder invloed van vitamine K1 weer herstellen.
Soms moet u dus meer muizengif kopen voordat u resultaat ziet.