Muizen en rattengif Sorkil lokaasdoosje 25 gram

Sorkil-G Muizenkorrels

Kant-en-klaar voerdoosje met lokaas voor muizen 


Sorkil-G muizenkorrels is gebaseerd op volle witte tarwe. Het natuurlijke karakter van deze tarwe zorgt voor een hoge aantrekkingskracht. Het product staat samen met de effectieve werkzame stof Difenacum bekend als zeer succesvol in de muizen bestrijding. De muizen drogen uit, dus geen stankoverlast.

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van huismuizen in afgesloten ruimten Het middel moet worden toegepast als kant-en-klaar voerdoosje met lokaas. 

Bestrijding van huismuizen: Plaats de lokaasdoosjes op een afstand van 1-3 meter van elkaar afhankelijk van de grootte van de muizenpopulatie. 

Toegelaten voor niet-professioneel gebruik.

Sorkil-G is een kant-en-klaar lokaasdoosje tegen huismuizen. Elk doosje bevat 25 gram lokaas in een zakje. Het zakje niet openen – de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats de lokaasdoosjes buiten bereik van andere dieren (bijvoorbeeld vogels, zoogdieren, huisdieren) en kinderen. De lokaasdoosjes uitzetten op plaatsen waar muizen geregeld komen: in de nabijheid van holingangen, op looppaden (sporen!), in verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. 

Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk ander voedsel voor muizen beschikbaar te zijn. Controleer de eerste opname na 3 dagen en vervolgens regelmatig op basis van opname (wekelijks of elke14 dagen). Indien lokaas beschimmeld of verontreinigd is, het lokaasdoosje vervangen. Indien bij een lokaasdoosje alle lokaas verdwenen is, onmiddellijk meer lokaasdoosjes neerzetten en de controlefrequentie verhogen.

Extra lokaasdoosjes bijplaatsen tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt.Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder. De lokaasdozen niet toepassen in de buurt van waterafvoersystemen waar het middel met water in contact kan komen. 

Na gebruik handen wassen. N.B.: Indien in naburige ruimten ook huismuizen aanwezig zijn, zullen de resultaten slechts blijvend zijn, wanneer ook daar een bestrijdingsactie wordt uitgevoerd. 

Sorkil-G muis bevat de volgende werkzame stof

0,005% difenacum

Gebruik Sorkil G Muizenkorrel 25gr veilig. Lees vòòr gebruik eerst het etiket en de productinformatie.


Inhoud: 25 gram

Werkzame stof: Difenacum

Gehalte: 0,005%

Toelatingsnummer: 10085 N

Muizen en rattengif Sorkil lokaasdoosje 25 gram

  • Vandaag besteld, Morgen in huis!
  • Merk: Edialux
  • Model: 3099042
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 4,95
  • Excl. BTW: € 4,09