Luxan Sorkil Havermix voerdoosje 25 gram

Kant-en-klaar voerdoosje met lokaas voor muizen 

 

Sorkil Havermix is een kant-en-klaar lokaasdoosje tegen huismuizen. U hoeft slechts de ingangen in te drukken en het doosje is klaar voor gebruik. Het kartonnen doosje bevat 25 gram lokaas in een zakje. U hoeft dit zakje niet te open, de knaagdieren eten hier doorheen. 

Plaats de lokaasdoosjes buiten het bereik van andere (huis)dieren en kinderen. U kunt de doosjes het beste uitzetten op plekken waar de muizen veel lopen, in de nabijheid van holingangen, in verborgen ruimten of op bekende looppaden.

Zorg dat het gif een aantal dagen in ruime mate aanwezig is voor de muizen. Voorkom dat er andere bronnen van voedsel aanwezig zijn. Plaats meer voerdoosjes en/of gif als het gif binnen enkele dagen wordt opgegeten na plaatsing. Vul het gif bij als het op is totdat er niet meer van gegeten wordt. Als na 4 weken de muizenplaag niet afdoende is teruggedrongen is het raadzaam een professionele ongedierte bestrijder te consulteren.

Extra lokaasdoosjes bijplaatsen tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt.Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder. De lokaasdozen niet toepassen in de buurt van waterafvoersystemen waar het middel met water in contact kan komen. 

Na gebruik handen wassen. N.B.: Indien in naburige ruimten ook huismuizen aanwezig zijn, zullen de resultaten slechts blijvend zijn, wanneer ook daar een bestrijdingsactie wordt uitgevoerd. 

Lees vòòr gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

 

Inhoud: 25 gram

Werkzame stof: Difenacum

Gehalte: 0,005% w/w

Toelatingsnummer: 14427 N

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Luxan Sorkil Havermix voerdoosje 25 gram

  • Vandaag besteld, Morgen in huis!
  • Merk: Edialux
  • Model: 3099042
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 4,95
  • Excl. BTW: € 4,09

Tags: Luxan Sorkil Havermix voerdoosje 25 gram, 3099042, Muizengif kopen