Luxan Sorkil Havermix met 2 voerdoosjes - tegen muizen in huis

Sorkil Havermix is een lokaaskorrel in een voorgevuld zakje tegen huismuizen. Dit nieuwe gif is gemaakt op basis van gebroken haver. Het is uiterst smakelijk voor de muizen en zeer effectief om muizen mee te bestrijden. De zakjes zijn makkelijk open te knagen en geven een aantrekkelijke geur af. Doordat de actieve stof egaal door het product heen is gemengd is opname gegarandeerd.

De zakjes moeten worden geplaatst in de bijgeleverde lokaasdoosjes of in een ander professioneel lokaasdoosje. Zie bijvoorbeeld deze aanbieding. De zakjes dienen niet open te worden gemaakt maar intact in de voerdoos te worden geplaatst. De muizen eten hier gewoon doorheen. 

Zorg ervoor dat de lokaasdoosjes buiten het bereik van andere dieren (bijv. vogels, zoogdieren, honden, katten en andere huisdieren ect.) en kinderen. Dit lokaas mag niet worden gebruikt in de buurt van waterafvoersystemen waar het middel met water in contact kan komen.
Na ieder gebruik altijd goed de handen wassen.

Sorkil-G Havermix is gebaseerd op volle witte tarwe. Het natuurlijke karakter van deze tarwe zorgt voor een hoge aantrekkingskracht. Het product staat samen met de effectieve werkzame stof difenacoum bekend als zeer succesvol in de muizenbestrijding. Sorkil-G Muizenkorrels wordt verpakt in handige zakjes van 25 gram die direct in de voederdoos kunnen worden geplaatst.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Luxan Sorkil Havermix met 2 voerdoosjes - tegen muizen in huis

  • Vandaag besteld, Morgen in huis!
  • Model: 3060241
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Met 2 gratis voerdoosjes

  • € 9,95
  • Excl. BTW: € 8,22

Tags: Luxan Sorkil Havermix met 2 voerdoosjes - tegen muizen in huis, 3060219, Muizengif kopen