Levertijd onbekend
Luxan Sorkil Bloc lokaas met 2 voerdoosjes

Sorkil Bloc is een lokaasbloc tegen huismuizen. Het middel bevat tropische zaden die de muizen graag eten. De blokjes zijn per stuk verpakt in folie en zodoende makkelijk te plaatsen in de meegeleverde lokdoosjes. 

Toepassing

Sorkil Bloc is een lokaasblok tegen huismuizen. Elk blokje weegt ongeveer 20 gram. Het zakje waarin het blokje Sorkil Bloc zich bevindt niet openen, de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats het lokaas in hiervoor geschikte lokaasdoosjes buiten bereik van andere dieren en kinderen. Het lokas zo vast maken dat het niet weggesleept kan worden. De lokaasdoosjes markeren zodat duidelijk is dat ze muizengif bevatten! 

De lokaasdoosjes vervolgens uitzetten op plaatsen waar muizen geregeld komen: in de nabijheid van holingangen, op looppaden, in verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. De lokaasdozen niet toepassen in de buurt van waterafvoersystemen waar het middel met water in contact kan komen.  

Dosering

Plaats de lokaasdozen op een afstand van 3 meter van elkaar. Gebruik 40 gram lokaas (2 blokjes) per lokaasdoos.
Controleer de eerste opname na 3 dagen en vervolgens regelmatig op basis van opname(wekelijks of elke 14 dagen). Vervang verdwenen lokaas. 

Inhoud

10 lokaasblokken van 20 gram plus 2 kartonnen voerdoosjes.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Luxan Sorkil Bloc lokaas met 2 voerdoosjes

  • Vandaag besteld, overmorgen in huis!
  • Model: 3060219
  • Beschikbaarheid: Levertijd onbekend

Vochtbestendig giflokmiddel

  • € 12,95
  • Excl. BTW: € 10,70