10-14 dagen
Luxan Brodilux Pasta 20x10 gram

Voor particulier gebruik ter bestrijding van huismuizen binnenshuis in afgesloten ruimten. Het middel moet worden uitgelegd in speciaal hiervoor bestemde, aan de bovenzijde afgesloten, lokaasdozen.
Verpakt in sachets van 10 gram. Plaats 3 tot 5 zakjes per lokdoos.
Te gebruiken in los te bestellen lokaasdozen. 

Gebruiksvoorschrift

Brodilux Pasta is een lokaaspasta klaar voor gebruik in zakjes van 10 gram ter bestrijding van huismuizen in gebouwen. Het bevat het 2de generatie anticoagulant Brodifacoum als actieve stof. Deze werkt reeds na een enkele opname. Knaagdieren sterven 3-5 dagen na opname zonder achterdocht tegen het lokaas bij andere leden van de kolonie te wekken.

Innovatieve en gepatenteerde eigenschappen:

Brodilux Pasta bevat een aversie opwekkende stof (Denatonium Benzoaat) om consumptie door de mens te voorkomen.
FLUO-NP technologie: door de fluorescerende pigment technologie kan het lokaas zelfs onder slechte lichtcondities gelokaliseerd worden indien het beschenen wordt met een UV lamp. Als het lokaas is gegeten, maakt de fluorescerende formulering de uitwerpselen van de knaagdieren onder UV licht duidelijk zichtbaar en biedt het de mogelijkheid om de knaagdieractiviteit te monitoren.
PASTA PLUS® (European Patent n° 1 279 334 B1): een gepatenteerde formulering bestaande uit een combinatie van voedselcomponenten, zoals melkpoeder, suiker en vetten, aangevuld met granen, dus zeer smakelijk voor muizen

Werkzame stof: Brodifacoum 0.0029%

Gebruik

Plaats de lokaasdozen met intervallen van 5 meter van elkaar. Verklein de afstand tot 2 meter in geval van een grote muizenplaag.
Gebruik 3 tot 5 zakjes lokaas per lokdoos. Open de zakjes niet

Verpakking: 200 gram – 20 zakjes van 10 gram

 

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Luxan Brodilux Pasta 20x10 gram

  • Model: 3060243
  • Beschikbaarheid: 10-14 dagen
  • € 12,95
  • Excl. BTW: € 10,70