10-14 dagen
Luxan Brodilux Graan tegen muizen 200 gram (8 x 25 gr) - inclusief 2 voerdoosjes

Brodilux is een lokaaskorrel in een voorgevuld zakje tegen huismuizen. Dit nieuwe gif is gemaakt op basis van gebroken haver. Het is uiterst smakelijk voor de muizen en zeer effectief om muizen mee te bestrijden. De zakjes zijn makkelijk open te knagen en geven een aantrekkelijke geur af. Doordat de actieve stof egaal door het product heen is gemengd is opname gegarandeerd.


Luxan Brodilux Graan is een lokaas op graan basis, klaar voor gebruik, in sachets van 25 gram ter bestrijding van huismuizen. Het bevat het 2de generatie anticoagulant brodifacoum als actieve stof. Deze werkt reeds na een enkele opname. Knaagdieren sterven enkele dagen (3-5) na opname zonder achterdocht tegen het lokaas bij andere leden van de kolonie te wekken.

Brodilux Graan is een lokaas bestaande uit gepeld graan en wordt gemaakt met behulp van SAT (Speciale Absorptie Technologie) technologie. Op deze wijze wordt een homogene verdeling van de actieve stof op de binnen- en buitenoppervlakken van het graan verkregen. Het product bevat een uitgebalanceerd mengsel van voedselcomponenten dat aantrekkelijk is voor knaagdieren en een aversie opwekkende stof (Denatonium Benzoaat) om consumptie door de mens te voorkomen.

GEBRUIK
De zakjes moeten worden geplaatst in een lokaasdoosjes of in een ander professioneel lokaasdoosje. Deze wordt niet bij dit product geleverd. De zakjes dienen niet open te worden gemaakt maar intact in de voerdoos te worden geplaatst. De muizen eten hier gewoon doorheen.

Zorg ervoor dat de lokaasdoosjes buiten het bereik van andere dieren (bijv. vogels, zoogdieren, honden, katten en andere huisdieren ect.) en kinderen. Dit lokaas mag niet worden gebruikt in de buurt van waterafvoersystemen waar het middel met water in contact kan komen.
Na ieder gebruik altijd goed de handen wassen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

Luxan Brodilux Graan tegen muizen 200 gram (8 x 25 gr) - inclusief 2 voerdoosjes

  • Merk: Edialux
  • Model: 8945004307934
  • Beschikbaarheid: 10-14 dagen
  • € 18,99
  • Excl. BTW: € 18,99